Project: Topkast Urban Sportpark Eindhoven

Dankzij enthousiaste bewoners heeft Eindhoven sinds 2021 een Urban Sportpark op het terrein van voormalig Sportpark ’t Schoot. Er is een verscheidenheid aan sport- en beweegmogelijkheden, waaronder diverse urban plekken als Survival- en Freerun en een Pumptrack. Ook is er een speeltuin voor kinderen en zijn er beweegtoestellen voor de individuele sporter.

 

Naast de sportieve bedrijvigheid, vinden ook andere activiteiten en evenementen plaats. Hiertoe was de aanwezigheid van veilige stroomvoorziening gewenst.

Topkast stroomkast
Topkast stroomkast

De gemeente Eindhoven heeft ons gevraagd een evenementenkast te engineeren, die ook voor toekomstig gebruik geschikt is. Te denken valt aan de mogelijkheid om de kast uit te breiden of om aan de kast een mobiele kast te koppelen bij grotere evenementen.

De gemeente voldoet aan de wensen van de gebruikers van het park door stroom beschikbaar te stellen. Het stelt de gebruikers in staat volledig zelfstandig gebruik te maken van de stroompunten van de kast via het downloaden van onze app. Vervolgens wordt alles volledig geautomatiseerd gefactureerd.

2021

 

Tevredenheid klant:
5/5
Veiligheid:
5/5
Duurzaamheid:
5/5
Intelligentie:
5/5
Ontzorgen:
5/5