Intelligent

Geen zicht op het gebruik van de kast

U kent dat wel. Na verloop van tijd zijn er zoveel sleutels uitgegeven dat niemand meer weet wie toegang tot de elektrakast heeft. Wijzigingen in de kast, ongewenst of onaangekondigd gebruik, defecte materialen (niemand weet er iets van) en discussie over het stroomverbruik. 

De verantwoordelijkheid blijft

Beheren en beheersen van het gebruik én de veiligheid van de kast vraagt nogal wat organisatorisch vermogen. Zeker met een grote diversiteit aan gebruikers op tijdstippen die regelmatig buiten kantoortijden vallen. Een evenement is vaak in het weekend of tijdens vakantieperiodes en de markt wordt ’s morgens vroeg opgebouwd wanneer  de meeste mensen nog slapen. Vaak wordt dan uit gemak de sleutel afgegeven of wordt de kast open gebroken om toegang te krijgen tot stroom. De show must go on! Wat er ook gebeurt, de gemeente blijft eindverantwoordelijk.

Topkast verbonden met het internet!

De intelligente kasten van Orange Power Systems zijn verbonden met onze backoffice  en worden 24/7 gemonitord. Hierdoor is het mogelijk om de kasten ook 24/7 beschikbaar en gebruiksklaar te houden voor iedereen die geautoriseerd is om stroompunt te bedienen via onze app. Niemand hoeft toegang te hebben tot de binnenzijde van de kast. Geen rondzwervende sleutels of vernielingen aan de kast (open breken, omdat de sleutel niet op tijd ter plaatse is), etc. 

Door de monitoring is een defecte contactdoos vaak te herleiden naar de laatste gebruiker en kan deze hierop worden aangesproken. Discussies over verbruikte stroom behoren tot het verleden door het gebruik van gecertificeerde kWh meters die automatisch de meterstanden doorgeven aan onze administratie.

Plug en Connect

Door het gebruik van de Topkast of Grondkast van Orange Power Systems zal de gemeente meer controle hebben over de organisatie van markten en evenementen. Vervolgens wordt er gefactureerd en komen de opbrengsten terecht bij de gemeente, als men heeft gekozen voor het doorbelasten van de verbruikte stroom.

 

Intelligent of Smart geeft aan dat onze kasten op afstand benaderbaar en uitleesbaar zijn. Er kan zelfs op afstand geschakeld worden. “Zodra een kast connected is, zijn de mogelijkheden enorm!”, aldus Sjors.

Sjors van de Zanden is de bedenker en uitvinder van de intelligente markt- en evenementenkast, geschikt voor de openbare ruimte.

Sjors is binnen Orange Power Systems verantwoordelijk voor de techniek. Hij begeleidt ieder project persoonlijk en leidt de technische afdeling.

Technische vragen? Neem rechtstreeks contact met hem op, hij helpt u graag!