Project: Topkast - Grondkast Prinsenbeek - Breda

Op de Markt in Prinsenbeek gemeente Breda stonden verspreid over het gehele plein meerdere verouderde boven- en ondergrondse stroomkasten welke los van elkaar functioneerden.


De gemeente zocht naar een oplossing waarbij vanuit één stroomkast het gehele plein voorzien werd van stroom voor markten, evenementen en andere activiteiten.

Hiertoe werd door ons een E-kast ontworpen bestaand uit 3 compartimenten met daarin o.a. een 2 x 125 A aansluiting (voor de jaarlijkse ijsbaan) en 20 intelligente contactdoosgroepen. Zo worden bijvoorbeeld ook de fonteinen van het plein gevoed door deze kast.

Deze toekomstbestendige kast stelt de gebruikers in staat zelf de contactdozen te bedienen via de app. Pas na registratie en activatie via de app, komt er spanning te staan op de contactdozen. Indien nodig kan de gebruiker zelf zijn/haar aardlekschakelaar resetten.
Alle gegevens over het verbruik en gebruik worden op gebruiker niveau opgeslagen in onze back office en zijn inzichtelijk voor de gemeente én de gebruiker.

2019

Tevredenheid klant:
5/5
Veiligheid:
5/5
Duurzaamheid:
5/5
Intelligentie:
5/5
Ontzorgen:
5/5