Project: Topkast Brink Noordwijkerhout

Evenementen en reguliere gebruikers

Op de Brink in Noordwijkerhout vinden jaarlijks allerlei terugkerende evenementen plaats, zoals de Oranje feesten en de Lichtjesavond. Maar ook de lokale viskraam staat er dagelijks. Het is een centrale plek in Noordwijkerhout.

Veilig zonder omkijken

De gemeente Noordwijkerhout was op zoek naar veilige stroom en een systeem dat zonder aanwezigheid van de marktmeester bediend kon worden. Geen open kasten waar het naar binnen regent of de zilte zeelucht schade kan aanrichten.

Praktisch

Aan de Brink in Noordwijkerhout is een markt- en evenementenkast van Orange Power Systems in gebruik genomen. Deze kast voorziet nu de warenmarkten en diverse terugkomende evenementen van stroom.

Gemak

De gemeente Noordwijkerhout heeft nu een autonome elektrakast welke voldoet aan de NEN3140/NEN1010. Een volledig gesloten systeem waarbij de afnemer zelf het stroompunt activeert en beëindigt, zonder tussenkomst van een marktmeester. Afrekenen van de stroom gaat uiteraard via de cloud!

In 2021 is door ons op verzoek van de gemeente een aanpassing op de kast gedaan: een 32 Ampère groep is een 63 Ampère geworden. 

2018 geplaatst  – 2021 aangepast

Tevredenheid klant:
5/5
Veiligheid:
5/5
Duurzaamheid:
5/5
Intelligentie:
5/5
Ontzorgen:
5/5