Project: Topkast met stroom en water Nissewaard

Stroom en water

Het Park Vogelenzang is een evenemententerrein en wordt onder meer gebruikt voor kindervakantiespelen en door studentenverenigingen.

Gevaarlijk en geen inzicht

Op het terrein stond een kast voor stroom en water en deze was hard toe aan vervanging. De bestaande kast had als nadeel dat wanneer de kast open was, er op iedere contactdoos spanning stond. Ook het handmatig bijhouden van de meterstanden t.b.v. de facturatie kostte veel tijd.

Monitoring en facturatie

De gemeente Nissewaard ging daarom op zoek naar een systeem om de zaak te monitoren en dat ook de afhandeling van de betaling zou kunnen overnemen. Met de ervaring van beheerprogramma’s voor rioolgemalen en VRI-installaties die online ingezien en beheerd kunnen worden, werd gezocht naar een dergelijk systeem voor stroomkasten. Onze markt- en evenementenkasten gaven antwoord op die vraag. Een aanvullend voordeel van ons systeem is dat er geen spanning op een contactdoos staat zolang deze niet geactiveerd is. Bovendien blijft de kast gesloten.

Eenvoudig

Intelligente Topkasten en Grondkasten met afzonderlijke contactdozen maken facturatie op maat voor stroom en water op mogelijk en zorgen ervoor dat bij een aardlekfout slechts één contactdoos uitvalt en de overige contactdozen blijven functioneren.

2019

Tevredenheid klant:
5/5
Veiligheid:
5/5
Duurzaamheid:
5/5
Intelligentie:
5/5
Ontzorgen:
5/5