Over ons
Innovatieve Topkasten en Grondkasten voor elektrische voorzieningen in de openbare ruimte.

Wij zijn de bedenker van de intelligente markt- en evenementenkasten welke zorgen voor complete veiligheid en volledige ontzorging.


Veilig en Eerlijk!

Aangenaam, wij zijn Orange Power Systems!

De bedenker en leverancier van intelligente markt- en evenementenkasten. Vanuit onze wens om voor alle gebruikers veilige stroom in de openbare ruimte te leveren waarbij het oog ook wat wilt. Wij werken sinds 2018 vanuit Vught met een gedreven team voor met name gemeenten.
Als specialist in het vertalen van de wensen van de klant, bieden wij Top (bovengrondse) en Grond (ondergrondse) markt- en evenementenkasten op maat. Voor elke situatie zoeken wij naar passende oplossingen: een Intelligente, Slimme of Basiskast. 
Ook brengen wij stroomvoorzieningen aan in bestaande objecten. Wij kijken naar de omgeving waar het object komt te staan en engineeren indien gewenst een passende oplossing.
Met in het achterhoofd altijd de gedachte dat onze producten een bijdrage leveren aan het verduurzamen van Nederland.

Maak kennis met ons team

Sjors van de Zanden

Mede oprichter en bedenker van onze producten. Ervaren technisch engineer met grote kennis van elektrotechniek en een bekend gezicht in de openbare verlichtingswereld. Een fanatieke hardloper. Luistert goed naar de wensen van de klant en komt met goeddoordachte voorstellen. Met een flinke dosis humor, is hij één van de directeuren van ons bedrijf.

Robert Haring

Mede oprichter van Orange Power Systems en een ervaren manager. Denkt buiten de lijntjes en stimuleert eenieder zichzelf uit te blijven dagen. Met oog voor de mens en de wereld, is hij maatschappelijk betrokken bij diverse organisaties. Als fanatiek motorrijder maakt hij regelmatig tochten. Heeft in het verleden zijn sporen verdiend met de oprichting van o.a. Rei-Lux Benelux bv en Ingenieursbureau Infra-Lux.

Erik Schouten

Mede oprichter en financieel manager met een brede portefeuille. Is niet voor één gat te vangen en komt met praktische en efficiënte oplossingen. Ervaren financiële man met lange staat van dienst in de zakelijke dienstverlening. Type “niets in onmogelijk”! Is een fervent klusser. Collegiaal als hij is, is hij ook zeer klantvriendelijk!

Ilona Maandag

Technisch medewerker en betrokken in de voorbereidingsfase en in de buitendienst. Coördineert de projecten buiten en staat haar mannetje! Rijdt graag op haar eigen paard. Elektrotechnisch specialist die zeer praktisch en oplossingsgericht is ingesteld. Met haar no-nonsense mentaliteit een zeer waardevolle collega.

Orange Power Systems: Innovatief en Deskundig

NEN-EN-ISO 9001:2015

Orange Power Systems hecht grote waarde aan milieu en kwaliteit en houdt daar rekening mee.

Daarom heeft Orange Power Systems in haar kwaliteits- en milieumanagementsysteem de doelstelling (milieu compliance) opgenomen om aan de eisen voor een beter leefklimaat te werken. Dat geldt voor al haar producten en voor alle processen die daaraan verbonden zijn. Dit heeft tot doel om de belasting op het milieu zo laag mogelijk te houden en waar mogelijk te verlagen. Het geformuleerde kwaliteits- en milieubeleid is opvraagbaar bij de directie.

Het milieu (planet) vormt samen met de aspecten mens (people) en meerwaarde (profit) het begrip duurzaamheid.

Orange Power Systems is ISO 9001:2015 gecertificeerd en werkt op basis van deze standaard voor wat betreft het kwaliteit- en milieumanagement.

Onze beleidsverklaring is als PDF-bestand opvraagbaar bij de directie.

CE markering op al onze producten

Uiteraard staat Orange Power Systems voor kwaliteit. Dit heeft zich laten vertalen in het verkrijgen van CE-markering op al onze producten.

De CE-markering die op veel producten te vinden is geeft aan dat het product voldoet aan de daarvoor geldende regels binnen de EU (plus Zwitserland, Liechtenstein, Noorwegen en IJsland). CE staat hierbij voor Conformité Européenne, wat zoveel betekent als in overeenstemming met de Europese regelgeving.

Het doel van de CE-markering is tweeledig van aard. Enerzijds is het doel de vrije handel binnen de lidstaten te bevorderen terwijl anderzijds de veiligheid in het gebruik van de producten wordt verhoogd.

U kunt dus volledig vertrouwen op een veilig product.