Referenties

Na de uitvoering van projecten geven relaties hun mening over onze dienstverlening en producten

Kwali­teit
Wat is de door relaties beoordeelde kwaliteit van dienstverlening en product?
Tijd
Is de afgesproken planning naar tevredenheid nagekomen?
Finan­ciën
Staan het product, gebruikersgemak en ontzorging in verhouding tot de investering?
Vorige slide
Volgende slide

Enkele relaties aan het woord

Bekijk het filmpje van Doe Maar Duurzaam op RTL-Z
Ruud Kierkels

Senior Beheerder Openbare Verlichting en E-installaties

Gemeente Eindhoven

Bas Akkermans

Specialist Electrische Buiteninstallaties en Installatie Verantwoordelijke (IV)

Gemeente Oosterhout (NB)

Orange Power Systems is voor mij een partner die flexibel is, snel reageert en denkt in oplossingen!

Aan het Wilhelminakanaal is een 10-tal ligplaatsen voor beroepsscheepvaart. Tijdens het gebruik van deze ligplaatsen draait het aggregaat van het schip vaak continu, dit tot ergernis van omwonenden. Dit heeft geleid tot een besluit vanuit de gemeente om walstroom aan te leggen.

Na eigen onderzoek bij gemeenten waar reeds walstroom was aangelegd, zijn we in gesprek geraakt met Orange Power Systems. In de eerste gesprekken kwam Orange Power Systems al snel met een eerste opzet die, na een aantal productieve sessies, verder is uitgewerkt. Tijdens de aanleg waren nog enkele uitdagingen met de netbeheerder en de omgevingsvergunning, maar ook hierbij kwamen we altijd snel tot een oplossing.

Inmiddels zijn de eerste 4 kasten tot volle tevredenheid in gebruik en worden in de loop van dit jaar de laatste 6 walstroomkasten geplaatst.

Vanaf het begin word ik ontzorgd. De markt is nu een stuk veiliger en de afrekening met de gebruikers is volkomen eerlijk!
We hadden veel problemen met de elektrakasten doordat de gebruikers niet goed met de elektra omgingen. Daardoor hadden wij wekelijks veel schade aan de aansluitingen en werden de kasten ook niet altijd veilig afgesloten.
Hier wilden wij wat aan doen en zo kwam ik op de beurs Orange Power Systems tegen en raakte in gesprek. Ik was direct enthousiast over het product (veiligheid en een eerlijke afrekening naar wat de klant verbruikt aan stroom) en een afgesloten systeem. Er wordt goed geluisterd naar je wensen, en ze geven advies om alles optimaal te kunnen gebruiken. Niemand kan meer ongeoorloofd stroom verbruiken, en de kast openen (voor de veiligheid super).
Wil de gebruiker stroom gebruiken, dan meldt hij zich aan via een app. Dit is kosteloos; zodra de stekker aangesloten is gaat de meter lopen. Wordt de stekker eruit gehaald, dan stopt de meter! De gebruiker krijgt vervolgens de factuur via de mail binnen. Bij ons ontstond de afrekening eruit dat iedere gebruiker dezelfde prijs betaalde, wat natuurlijk niet juist is. En als gemeente kwamen we jaarlijks geld te kort om de stroomrekening te betalen. Ook hadden we hoge kosten om de schade aan de kast te herstellen.
Wij hebben de producten nu vanaf 1 juni 2020 in gebruik op diverse locaties en zijn tot op heden super tevreden.
Bea Bregman

Beheerder Technische Installaties

Gemeente Woerden

Aloys Bijl

Opzichter

Gemeente Nissewaard

Orange Power Systems maakt waar wat ze beloven. Adviseren en ontzorgen waar nodig.

Het product van Orange Power Systems spreekt mij aan daar het doet wat het belooft. Het voorziet in een eigentijds beheersysteem waarbij eenieder gebruik kan maken van de voorziening zonder fysieke afspraken. Het bespaart tijd en geeft een goed overzicht van status en bedrijf. Het personeel heeft ruim voldoende kennis en weet dat ook goed over te brengen. Daarnaast hebben ze ook oog voor het sociale contact onderling. Dit maakt dat gesprekken op elk niveau prettig verlopen.