Project: Topkast uitbreiding Woenselse markt Eindhoven vanwege Corona

In verband met Corona werd de Woenselse weekmarkt in Eindhoven tijdelijk uitgebreid naar de Kruisstraat om te kunnen voldoen aan de afstandsrichtlijnen van het RIVM.

Omdat er geen stroomvoorzieningen waren, werden dieselaggregaten ingezet. Dit zorgde voor stank en geluidsoverlast voor omwonenden en bezoekers van de markt. Wij kregen het verzoek van de gemeente op heel korte termijn een oplossing te bedenken. Immer past het inzetten van dieselaggregaten niet bij de duurzaamheidsambities van de gemeente Eindhoven.

Door het strategisch plaatsen van 2 voedingskasten ter plekke, zijn de aggregaten overbodig geworden. Omwonenden en bezoekers van de markt hebben geen last meer van stank en geluidsoverlast. Deze kasten zijn ook weer aangesloten op de app Easy Power Supply waardoor de gemeente Eindhoven eenvoudig kan schakelen en het verbruik en de opbrengsten kan zien. De kasten blijven dicht waardoor leken of onbevoegden geen toegang hebben waardoor er geen sprake kan zijn van onveilige situaties op de markt. Kortom: de gemeente wordt van A tot Z volledig ontzorgd!

 

2020

Tevredenheid klant:
5/5
Veiligheid:
5/5
Duurzaamheid:
5/5
Intelligentie:
5/5
Ontzorgen:
5/5